Upsell van het Gouden Ticket

Dit systeem is ontworpen om je klanten waardevoller te maken voor jou en je bedrijf door een speciaal semi-privéprogramma aan te bieden aan je meest loyale klanten. Door dit proces te volgen, vergroot je niet alleen je omzet, maar bied je je klanten ook een unieke en waardevolle ervaring waarvoor ze in de toekomst graag blijven betalen.

Stap 1: Identificeer je Topklanten
De eerste stap is het identificeren van je topklanten. Dit zijn de klanten die het meest consistent zijn, alles kopen wat je aanbiedt, en je grootste fans zijn. Beperk deze groep tot 10-15 klanten waarvan je denkt dat ze geïnteresseerd zullen zijn in het semi-privéprogramma.

Stap 2: Nodig ze uit voor een Privébijeenkomst
Nodig deze klanten uit voor een privébijeenkomst met jou of een van je coaches. Laat ze tijdens deze bijeenkomst een geheimhoudingsovereenkomst (NDA) ondertekenen om het programma geheim te houden voor de rest van je klanten. Hierdoor ontstaat een gevoel van exclusiviteit en opwinding voor de klanten die deelnemen aan het programma.

Stap 3: Bied het Beta-programma aan
De volgende stap is om deze klanten een beta-programma aan te bieden. Dit programma zal een 12-weken durend semi-privé trainingsprogramma zijn waarbij ze deelnemen met vier tot zes andere klanten en één coach. Bied het programma aan met korting op de reguliere prijs en stel voor om het te verkopen voor 2.000 euro per persoon.

Stap 4: Herhaal het Proces
Vier weken later herhaal je het proces met een andere groep van 10-15 klanten en bied je het programma aan tegen een iets hogere prijs (2.497 of 2.499 euro). Vier weken daarna doe je hetzelfde met een derde groep van 10-15 klanten en bied je het programma aan tegen een nog hogere prijs (3.000 euro).

Stap 5: Geniet van Verhoogde Omzet
Door deze stappen te volgen, heb je 30 klanten die deelnemen aan je semi-privéprogramma en die je 75.000 euro aan omzet opleveren. Dit is een eenvoudige en effectieve manier om je klanten waardevoller te maken en de omzet van je bedrijf te verhogen.

Conclusie: het “Gouden Ticket Upsell Systeem” is een fantastische manier voor sportschooleigenaren om hun omzet te verhogen en hun klanten een unieke en waardevolle ervaring te bieden. Door deze stappen te volgen, kun je de omzet van je bedrijf vergroten en je relaties met je klanten versterken.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

Benieuwd hoe je meer omzet en winst kunt krijgen? Laat je gegevens achter en ontvang een gedetailleerd overzicht. Geheel vrijblijvend!