Bouw, asbestsanering, sloop en grond-, weg en waterbouw.

Een effectieve social advertentie om meer klanten te trekken.

Veerkracht is een veelzijdig bedrijf in de bouwsector, opgericht door Geert Rollingswier. Met drie belangrijke bedrijfstakken: asbestsanering, sloop, en Grond-, Weg- en Waterbouw, bieden zij een uitgebreid scala aan diensten.

Geert en Anne, de eigenaren van Veerkracht, kwamen naar ons met een duidelijke behoefte om meer klanten online te krijgen. Zij wilden ook graag hun indrukwekkende projecten en nieuwe aanwinsten, zoals hun gloednieuwe kraan, onder de aandacht brengen.

We hebben hun vraag beantwoord door een advertenties op te zetten, gericht op zowel hun werknemers als aannemers en opdrachtgevers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
8 +
Leads via de ads
< € 50 ,-
Kosten per lead
We ontwierpen strategische advertentiecampagnes voor Veerkracht op Facebook, waarbij we rekening hielden met de verschillende doelgroepen.

Voor de werknemers en partners richtten we ons op het delen van boeiende projecten en bedrijfsnieuws, terwijl we voor potentiële klanten de focus legden op de expertise en capaciteiten van Veerkracht.

Deze gerichte aanpak heeft geresulteerd in een aanzienlijke toename van de betrokkenheid en een sterke groei in leads. De campagnes zijn een groot succes gebleken, met een gemiddelde groei van 200% in leads per maand en 6 extra projectaanvragen.

Door de effectieve inzet van social ads hebben we Veerkracht geholpen om hun online zichtbaarheid aanzienlijk te vergroten. Door hun unieke verkoopargumenten, zoals hun ervaring en hoogwaardige apparatuur, prominent te presenteren, hebben we ervoor gezorgd dat de advertenties maximaal overtuigen.

Benieuwd wat social ads voor jou kan doen? Probeer het een maand met FireFunnels. Als wij geen resultaten voor je kunnen behalen betaal je ons niks! Als je je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier nemen wij zo snel mogelijk contact op.