The Merch Mate

Een all-in-one service op het gebied van merchandise, van ontwerp tot verzending. Ze zetten zich in om duurzame producten te leveren die klanten écht willen dragen. Van 150,- per dag naar 1760,- per dag!
Bij de uitdaging om hun unieke merchandise verder te promoten, kwamen ze bij ons met de vraag om een doelgerichte social ads-campagne te ontwikkelen. Ze wilden hun doelgroep beter bereiken en de duurzaamheid van hun producten benadrukken.

Het doel: meer bekendheid genereren en de verkoop stimuleren door middel van social ads. Dit is een overzicht van de afgelopen 2 maanden, waarin we succesvol de naamsbekendheid en verkoop hebben vergroot.
8 ,-
helpen omzetten
8 %
Stijging van de omzet
0
Gemiddelde ROAS
Mede door het effectief testen van verschillende doelgroepen en het nauwkeurig analyseren van welke teksten en foto’s het beste werkten, hebben wij sinds begin 2023 een aanzienlijke groei voor dit bedrijf kunnen realiseren.
De social ads-campagne die we hebben opgezet, is er specifiek op gericht om de unieke en duurzame merchandise van The Merch Mate aan de juiste doelgroep te presenteren. Door een verscheidenheid aan advertenties te testen en de prestaties nauwkeurig te volgen, hebben we een aanzienlijke groei in zowel bezoekers als verkoop kunnen realiseren.
Het succes van deze campagne is te danken aan het feit dat we in staat waren om effectief te reageren op de prestaties van de advertenties. De gedetailleerde analyse en constante monitoring van de campagne hebben bijgedragen aan het bereiken van deze resultaten.
Benieuwd wat social ads voor jou kan doen? Probeer het een maand met FireFunnels. Als wij geen resultaten voor je kunnen behalen betaal je ons niks! Als je je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier nemen wij zo snel mogelijk contact op.