Jeugd en kinderpraktijk Rota

Dé kinderpsycholoog in Amersfoort voor ouders met kinderen met boos gedrag. Meer dan 5000 leads verzameld voor zijn ebooks!
Jeugd- en Kinderpraktijk Rota richt zich op ouders en kinderen in Amersfoort en biedt begeleiding en ondersteuning voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, met specifieke focus op boos gedrag. Sander Kooijman is de kinderpsycholoog achter de praktijk en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en ouders. Hij biedt laagdrempelige hulp aan ouders en kinderen, evenals gespecialiseerde langere trajecten indien nodig.

Hij kwam bij ons met een specifiek verzoek: “Ik wil meer van mijn trajecten en online programma’s verkopen en meer leads verzamelen voor mijn ebooks”

Komt voor elkaar!

Deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt, en de resultaten spreken voor zich. Hieronder lees je meer over wat we voor Sander hebben gedaan en welke resultaten we maandelijks voor hem behalen.

Bekijk ook

1 dagen
Meer leads binnen
8 +
Leads via de ads
< € 3 ,-
Gem. kosten per lead
Door veel te testen met doelgroepen, kopjes en visuals, hebben we de kosten weten te verlagen van gemiddeld € 1,10,- naar € 0,52,- per lead. Een daling van 53% in de kosten! De campagne is een groot succes en zorgt sinds de start gemiddeld voor meer dan 1050 leads per maand.”
Benieuwd wat social ads voor jou kunnen betekenen? Probeer het een maand uit met FireFunnels. Als wij geen resultaten voor je kunnen behalen, betaal je ons niks! Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag om toegang tot onze geheimen omgeving!

Deel je gegevens hieronder en we zullen je zo snel mogelijk toegang geven!