Jeugd en kinderpraktijk Rota

Dé kinderpsycholoog in Amersfoort voor ouders met kinderen met boos gedrag. Meer dan 5000+ leads verzameld voor zijn e-books!

Jeugd- en Kinderpraktijk Rota richt zich op ouders en kinderen in Amersfoort en biedt begeleiding en ondersteuning voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, met specifieke focus op boos gedrag. Sander Kooijman is de kinderpsycholoog achter de praktijk en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken met kinderen en ouders. Hij biedt laagdrempelige hulp aan ouders en kinderen, evenals gespecialiseerde langere trajecten indien nodig.

Hij kwam bij ons met een specifiek verzoek: “Ik wil meer van mijn trajecten en online programma’s verkopen evenals meer leads verzamelen voor mijn e-books”

Komt voor elkaar!

Deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt, en de resultaten spreken voor zich. Hieronder lees je meer over wat we voor Sander hebben gedaan en welke resultaten we maandelijks voor hen behalen.

 
 
 
1 dagen
Meer leads binnen
8 +
Leads via de ads
< € 3 ,-
Gem. kosten per lead
Door veel te testen met doelgroep, copies en visuals hebben we de kosten weten te verlagen van gemiddeld 1,10,- naar 0,52,- per lead. Een daling van 53% in de kosten!

De campagne is een groot succes. Gemiddeld zorgt deze campagne sinds de start voor gemiddeld 1050+ leads. 

Benieuwd wat social ads voor jou kan doen? Probeer het een maand met FireFunnels. Als wij geen resultaten voor je kunnen behalen betaal je ons niks! Als je je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier nemen wij zo snel mogelijk contact op.