Esoterra

Esottera biedt professionele opleidingen aan klanten in nederland. Esoterra was op zoek naar een manier om meer klanten aan te trekken. Dus klopten ze bij ons aan!

Ze kwamen bij ons met een helder verzoek: “We willen een strategie die effectief onze diensten communiceert en die zorgt voor meer deelnemers aan onze webinars en cursussen!”.

Deze uitdaging hebben we met enthousiasme aangepakt, en de resultaten spreken voor zich. Hieronder lees je meer over wat we voor Tim hebben gedaan en welke resultaten we binnen 6 maanden hebben behaald.

8 +
Leads via de ads
< € 0 ,-
Kosten per lead

Naast de social media-campagnes hebben we een email marketing strategie geïmplementeerd. Door leads op te volgen met informatieve nieuwsbrieven, hielden we potentiële klanten betrokken en geïnformeerd over de nieuwste opleidingen en webinars.

100 aanwezigen bij de webinar

D.m.v. aantrekkelijke content in combinatie met een sterk aanbod (een interessante webinar) hebben we veel leads kunnen binnenhalen voor een redelijk bedrag (zoals hierboven te zien). Deze leads kwamen vervolgens in een email automation waar ze warm werden gemaakt voor de webinar.

Gemiddelde openrate van 60%

Gekoppeld aan de facebook advertenties waar we de leads mee binnenhalen hebben we een email automation opgezet waarin de leads warm worden gemaakt. De aanmelders krijgen verschillende mails met waarde en informatie over de webinar om ervoor te zorgen dat de show-up rate hoger wordt bij de webinar. Door email marketing op de juiste manier in te zetten hebben we openrates van 60%+ weten te behalen en meer dan 100 leads op de webinar aanwezig.

Benieuwd wat social ads voor jou kan doen? Probeer het een maand met FireFunnels. Als wij geen resultaten voor je kunnen behalen betaal je ons niks! Als je je gegevens achterlaat via het onderstaande formulier nemen wij zo snel mogelijk contact op.