Wij houden ervan om ondernemers te helpen met groeien.

Vandaar onze slogan: Risicoloos groeien met jouw bedrijf. Wij streven ernaar om online-marketing zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen!

De reis

2021

Hoe het begon

Het begon allemaal met een passie voor marketing. Ik, Noah Mulder, groeide Instagram pagina’s van niks naar 80.000+ volgers. Om ze vervolgens te verkopen en weer opnieuw te beginnen. Of ik kocht voor de verandering een pagina en maakte die groter.

Uitpuzzelen hoe je ervoor kon zorgen dat je viral ging en zoveel mogelijk volgers zou halen vond ik het leukste! Daarnaast werkte ik bij een online marketing bureau waar ik verantwoordelijk was om met Facebook en Instagram organisch en betaalde bezoekers te trekken. Hiervoor moest ik allerlei cursussen afronden en veel advertenties opzetten om te leren. Maar dit was het nog niet helemaal, er kriebelde iets!

En dat allemaal vanuit mijn huis in Schiedam 👉

2022

Vallen en opstaan

Dit kriebelende gevoel was de start van FireFunnels. Ik begon met alles rondom marketing. Van websites, tot SEO en Social media beheer. Uiteraard was dit een beetje rommelig, zoals bij de meeste ondernemers aan het begin. Maar wat een avontuur! Je leert in een paar maanden meer over jezelf dan je in al die jaren school hebt gehad! 

De klanten stroomden snel binnen doordat ik LinkedIn goed wist in te zetten voor mijn bedrijf. Alle zeilen bijzetten dus! En klagen mochten we zeker niet want wat een top jaar 🙂

2023

Waar we nu staan

Inmiddels heb ik al meer dan anderhalf jaar volle focus op lead generatie via Facebook en Instagram Ads. Dit zorgt ervoor dat ik meer focus heb en betere resultaten kan garanderen. Geen rommelige bedrijfsprocessen meer en veel tijd kwijt zijn aan kleine dingen, maar echt een professioneel bedrijf worden!

Dit is ook te zien in de uitbreiding die FireFunnels dit jaar is doorstaan. Dit jaar is het team namelijk uitgebreid van 1 (ik) naar 6 mensen. Super tof!

Meer over mij weten?

In dit filmpje leg ik nog iets meer uit over mezelf en vertel ik wat er gebeurd nadat je je hebt aangemeld bij ons.

Bekijk het hier 👉

De gezichten achter Firefunnels
Zij houden het bedrijf draaiende​

Noah Mulder

Mede-Eigenaar

Maurice

Mede-Eigenaar

Kim

Copywriter

Yannick

Sales topper