Neem contact op

We horen graag van je!

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd het onderstaande formulier invullen! We ontvangen ook graag feedback op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Die zijn er niet, transparantie is onze 2e naam. Het aanbod is heel concreet en is ook precies wat het zegt: garantie op 20+ leads in de 1e maand, maandelijks opzegbaar, geen resultaat (hoogst onwaarschijnlijk), geen kosten.

Het contract is maandelijks opzegbaar, houd er rekening mee dat we werken met een maand opzegtermijn
Je krijg pas een factuur wanneer de 20+ leads behaald zijn. Hier zit een betaaltermijn op van 14 dagen.
Heel simpel: behalen we niet wat we afgesproken hebben? Dan betaal je ons niks. (Houd er rekening mee dat je wel nog advertentiekosten hebt die wij niet terugbetalen)
20+ leads in de 1e maand (en alle maanden daarop). 1 lead = iemand die zich aanmeld via een facebook form of de website. Als de adspend verhoogd wordt, stellen we dit doel uiteraard bij.
Nee! Wij nemen ook het stuk opvolgen en inplannen in je agenda uit handen, zo bespaar je dus ook nog eens 5-8 uur aan opvolging per week!
1 uur, per maand. Het enige wat je hoeft te doen om te starten: een meeting om toegang te verlenen op de juiste plekken + wat extra vragen te beantwoorden via de mail. Daarna plannen we een maandelijkse meeting van ong 30 min. That’s it, wij zorgen voor het resultaat.
Laat even je gegevens achter in de form en plan een call, dan kunnen we kijken of we een goede fit zijn.